Bli medlem

Stöd leken och bli medlem i Lekfrämjandet IPA Barns rätt till lek!

Anmäl dig till Ulf Åhrberg, vår medlemssekreterare. Glöm inte uppge namn, adress, mejl och telefonnummer – så vi kan komma i kontakt med dig.

Medlemssekreterare : Ulf Åhrberg. ulf.ahrberg@ipa.sweden.org  ( mobil 076 843 07 67)

—————————————————————————————————————————-

Vi hoppas att Du vill bli medlem i Lekfrämjandet och passivt eller aktivt bidra till att leken får utrymme i alla barns liv.
Nya medlemmar får ett lekhäfte i gåva.
Vi har ett referensbibliotek som administreras av Inger Ahlberg inger.ahlberg@ipa-sweden.org

Vi har en tidning,  Play Rights från IPA World, med nyheter från lekvärlden. Just nu Du håller den på att digitaliseras. Tänk på att hålla din mejladress aktuell.
Du inbjuds till IPAs internationella kongresser som hålls var tredje år någonstans i världen. År 2014 hölls den i  Istanbul och år 2017 gick den av stapeln i Calgary i Kanada . År 2020 är det dags igen i Jaipur, Indien
Läs gärna mer på http://ipaworld.org/2020-world-conference/.

Medlemsavgifter

Lekfrämjandet stödjer det internationella arbetet med att ge barn möjlighet till lek.  Av din medlemsavgift går ca 80 % till IPA World för att befrämja den internationella lekens utveckling.

  • Enskild medlem 260 kr
  • Student 110 kr
  • Lokala föreningar/nätverk, förskolor, parklekar och fritidshem 500 kr
  • Riksorganisationer och kommunala förvaltningar 1 000 kr
  • Företag och kommersiella organisationer 2 000 kr

Betala till
Bankgironummer 315-1081
Plusgironummer 441 96 22 – 8

Lekfrämjandet har organisationsnummer 82 60 01 – 00 15.

Om Medlemsregister Sverige har infört en ny dataskyddsförordning (GDPR). Den innebär att vi måste få ditt godkännande om du finns med i vårt medlemsregister.  Vårt medlemsregister innehåller namn, adress, e-post och ibland mobilnummer. Registret används enbart för att skicka ut information till våra medlemmar och finns endast internt sparat hos oss.
Vi återkommer till hur vi ska kunna få ditt godkännande. Du ska naturligtvis kontakta vår medlemssekreterare om du önskar bli struken ur registret.